افزایش سرعت لود سایت با کمترین هزینه
معرفی 12 تا از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس
Minify کردن فایلهای جاوا اسکریپت و CSS فضاهای سفید موجود در درون فایل را از بین میبرد. در نتیجه زمان بارگیری صفحه نیز کاهش مییابد و باعث افزایش سرعت صفحه میشود. در مقالهی بهترین افزونههای وردپرس لیستی از افزونههای کارآمد با سرعت اجرای مناسب را برای شما آماده کردیم تا بدون نیاز به کد نویسی امکانات متعددی را به وبسایت خود اضافه کنید. هنگامی که پلتفرم ویدیوی مناسب را انتخاب و ویدئوی خود را آپلود کردید، به راحتی میتوانید آن را در سایت خود بارگذاری کنید. کافیست "Embed" را انتخاب کنید و کد HTML را که آن پلتفرم به شما ارائه میدهد، کپی کنید.
برای دیدن تعداد فایلهایی که در یک سایت آپلود می شود (بهمراه زمان بارگزاری) می توانید از ابزار Network در Insept مرورگر کروم استفاده کنید. یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی سرعت لود سایتها، تعداد فایلهایی است که مرورگر برای نمایش کامل سایت باید آن را دانلود کند. بنابراین، بهینهسازی سرعت وبسایت نه تنها برای ارائه یک تجربه کاربری عالی بلکه برای دستیابی به موفقیت آنلاین طولانیمدت ضروری است. این نکات از معتبرترین منابع و تجارب مختلف تجارتهای موفق جمعآوری شده است و تمامی آموزشهای مورد نیاز در زمینه افزایش سرعت سایت را شامل میشود. مطمئن باشید اگر این مراحل را به درستی روی وبسایت خود پیادهسازی کنید، نتیجهای بینظیر در این زمینه کسب میکنید و به دنبال آن، موفقیت تجارت خود را در مسیری درست تضمین کردهاید.
همچین افزونه های مثل ووکامرس و المنتور هم یکی دیگه از دلایل افت سرعت سایت شما می باشد. برای اینکار کافیست از خدمات افزایش سرعت سایت بسازو استفاده کنید. در اولین قدم، ما با استفاده از ابزارهای موجود سایت شما را تحلیل و بررسی میکنیم تا مواردی که باعث افت سرعت سایت شدهاند را شناسایی کنیم. این تحلیل شامل بررسی زمان بارگذاری صفحات، اندازه فایلها، تعداد درخواستهای HTTP و وضعیت سرور است. پس از این مرحله، ما بهطور دقیق به شناسایی نقاط ضعف سایت میپردازیم و گزارشی جامع از مشکلات موجود ارائه میدهیم. این گزارش به شما کمک میکند تا درک بهتری از وضعیت فعلی سایت خود داشته باشید و بدانید که کدام بخشها نیاز به توجه بیشتری دارند.
همواره با بروز شدن سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، پایداری آن ها با رفع مشکلات و باگ های قبلی افزایش می یابد و استفاده از فناوری های جدید تر باعث افزایش سرعت آن ها می شود. با بروزرسانی PHP عملکرد سایت شما بهبود یافته و سرعت لود سایت نیز بیشتر خواهد شد. از سرویس های آنلاین فشرده سازی تصاویر می توان به سایت های TinyPNG و Compress Jpeg اشاره کرد. بر روی ویندوز می توانید از نرم افزار فتوشاپ و بر روی لینوکس از نرم افزار گیمپ برای بهینه سازی تصاویر استفاده کنید. همچنین بهتر است برای افزایش سرعت لود سایت، داده های اضافی تصاویر (متادیتا ها) مانند زمان ایجاد تصاویر، رزولوشن و دستگاهی که تصویر با آن گرفته شده و… را حذف کنید.
از سرورهایی که از نسخههای جدید PHP و پایگاهدادههای بهینه پشتیبانی میکنند، استفاده کنید. در صورت افزایش ترافیک سایت، به سرورهای ابری یا اختصاصی ارتقا دهید. از ابزارهایی مثل CSSNano و UglifyJS برای فشردهسازی فایلها استفاده کنید. ابعاد تصاویر را متناسب با نیاز سایت تنظیم کنید؛ تصاویر بزرگتر از اندازه واقعی، بار اضافی بر سایت تحمیل میکنند. فرمتهای جدید مانند WebP را بهکار ببرید؛ این فرمت میتواند حجم تصاویر را تا ۳۰٪ کمتر از JPEG یا PNG کند.
زیرا در مرحله اول وقتی مرورگر اطلاعاتی در خصوص سایت در کش خود نداشته باشد کلیه ی واکشی ها برای دریافت اطلاعات انجام می شود. شما با فعالسازی این قابلیت، بستری فراهم میکنید تا نیازی به برقراری ارتباط اولیه برای هر درخواست و هر فایل لازم نباشد. در واقع با کمک متد Keep-Alive، سرور سایت فقط برای بار اول درخواستها را دریافت میکند و مابقی اطلاعات را به صورت همزمان به مرورگر ارسال میکند. در این صورت مرورگرها نیازی ندارند که برای هر یک فایل یک درخواست ارسال کنند. با پیادهسازی این سیستم، سرعت دریافت و انتقال اطلاعات بین کلاینت و سرور به مقدار قابل توجهی بهبود پیدا میکند. امکان جدیدی که به تازگی از سوی مرورگرها ارائه شده است، امکان Keep-alive است.
بهتر است برای فعالیتهای گرافیکی از فرمت PNG و برای تصاویر طبیعی از JPG استفاده شود. میتوانید با کمک ابزاهایی مثل فتوشاپ، JPEG Imager و… این کار را به راحتی انجام دهید. با کاهش اندازه فایلهای تصاویر، میتوانید حجم آنها را کاهش دهید و در نهایت به بارگذاری سریعتر صفحاتتان کمک کنید. اگر سایت شما با وردپرس طراحی شده است، پلاگینهای مختلفی مانند WP Smush برای بهینهسازی تصویر وجود دارد که میتوانید برای این منظور از آنها استفاده کنید. پس از نصب و فعالسازی این افزونه، به طور خودکار تصاویر شما را تغییر اندازه داده و فشرده میکند، بدون اینکه بر کیفیت آنها تاثیر بگذارد. همچنین این افزونه شامل ویژگیهایی برای Lazy Load و حتی بهینهسازی تصاویر به صورت انبوه است.
بسته به نوع سرویس میزبانی (هاست) خودتان می توانید این ویژگی را فعال کنید. در این پست سعی شده است تا بررسی کاملی از روش های افزایش سرعت لود سایت صورت گیرد و به همین دلیل کمی طولانی است. می توانید ابتدا تیتر ها را مرور کنید و در صورتی که موردی را از قبل انجام داده اید از آن رد شوید. در ادامه همین پست گوگل سایر معیارهایی که از آنها میتوان برای سنجش سرعت بارگذاری سایت استفاده کرد را نیز اعلام کرد. البته در سال انتشار این پست یعنی سال 2014 نام ابزاری که امروز به نام search console می شناسیم، webmaster tools بوده است.
اگر در وب سایت شما از عکسها متعددی استفاده شده باشد، حجم زیادی برای لود سایت شما مصرف میشود، با استفاده از سایت tinypng عکس خود را کم حجم کنید. این سایت با کمترین کاهش کیفیت تصویر ، سایز عکس شما را کاهش میدهد. گراواتارها (Gravatar) تصاویر شاخصی هستند که هر کاربر می تواند برای خود تعیین کند. در صورت فعال بودن این گزینه در یک سایت، تصاویر گراواتار کاربران در بخش نظرات مطالب به نمایش در می آید. حتی اگر شخصی گراواتار نداشته باشد، امکان تعیین کردن حالت نمایش گراواتارهای پیش فرض وجود دارد.
این افزونه افزایش سرعت لود سایت وردپرس، تمام تصاویر و محتوای صفحات رو با یک placeholder جایگزین میکنه. به محض نزدیک شدن کاربر به قسمتی از صفحه که OffScreen هست، محتوا بارگذاری و در نتیجه پهنای باند سایت تا حد زیادی آزاد میشه! بعد از نصب و فعالسازی پلاگین BJ Lazy Load، به بخش تنظیمات پیشخوان برید و BJ Lazy Load رو انتخاب کنید. برای کاهش نرخ پرش و افزایش تعامل بازدیدکنندگان ، باید صفحات وب شما بهینه و به صورت کاملا یکپارچه توسعه داده شوند. سایتی که از نظر سرعت لود بهینه سازی شده است ، نه تنها تجربه کاربری (UX) را بهتر می کند ، بلکه می تواند به افزایش رتبه در موتورهای جستجو کمک کند. در این مقاله ما به اهمیت سرعت لود سایت و همچنین راه کارهایی برای کاهش زمان بارگذاری سایت خواهیم پرداخت.
سعی کنید از معتبر ترین شرکت های هاستینگ، سرویس میزبانی خریداری کنید و حساسیت کمتری بر روی هزینه داشته باشید. هاستینگی را انتخاب کنید که بهترین راه های پشتیبانی، مانند شماره تماس علاوه بر تیکت را داشته باشد و بتوانید در هر زمانی از شبانه روز با آن ها ارتباط برقرار کنید. توجه داشته باشید که مشکلات و ناسازگاری ها در یک وب سایت بدون اطلاع قبلی رخ می دهند و اگر خودتان نتوانید آن ها را رفع کنید و پشتیبانی هم نداشته باشید، زحمات چند سال شما به سادگی از بین می رود. یکی از مهمترین کارهایی که باید برای بهینه سازی سایت خود انجام دهید؛ افزایش سرعت سایت است. هدف اصلی بسازو جلب رضایت مشتری می باشد و شما بعد از ثبت سفارش افزایش سرعت سایت وردپرسی میتوانید از پشتیبانی دائمی ما برخوردار شود.
بهرهگیری از نظرات مثبت و محتوای تولیدی توسط کاربران راضی شما، برای ایجاد محتوای تبلیغاتی، مستقیماً منجر به افزایش نرخ کلیک خواهد شد. یکی از ابزارهای در دسترس برای بررسی سرعت سایت لایت هوس است که با inspect گرفتن در مرورگر کروم می توانید جزئیات کاملی در مورد سرعت سایت در نسخه موبایل و دسکتاپ به دست آورید. با لایت هوس و گزارشهای دقیقی که ارائه می دهد می توانید کیفیت صفحات وب را بهبود دهید. با اهمیت سرعت در عصر جدید، انسانها در تمام زمینهها در یک شتاب هستند و کمتر کسی منتظر لود طولانی وبسایت شما میماند. و البته این رو بدونید که ما در دوره افزایش سرعت سایت وردپرس در آکادمی میزفا کامل درباره این افزونه صحبت کردیم. دونستن این نکته شاید شما رو برای دانلود افزونه Litespeed cache قانع نکنه، اگه اینطوره پس با جمع بندی زیر بیشتر با این پلاگین آشنا بشید.
حالا هر کاربری می تواند از هر جای دنیا در کمترین زمان ممکن به اطلاعات هر سایتی که از این شبکه استفاده کرده باشد، دسترسی پیدا کند. این سرور به ده ها سرور دیگر که به صورت زنجیره ای به هم متصل هستند، مرتبط هستند. تمامی این سرورها که در موقعیت های مختلف جغرافیایی قرار دارند، می توانند در کسری از ثانیه این اطلاعات را آماده ارسال به کاربران کنند. وقتی یک کاربر وارد چنین سایتی می شود، در اصل به نزدیک ترین سرور متصل می شود و همین موضوع باعث می شود تا در کمترین زمان ممکن و در کمترین فاصله، اطلاعات بین کاربر و سرور تبادل شود. در جوملا و دروپال به جای چنین افزونه هایی میتوان از ماژولهای گوناگون بهرهمند شد. بنابراین اگر از این دو سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنید، میتوانید ماژولهای اضافی را حذف کرده و یا افزونههای بهینهسازی سرعت را روی سایت خود نصب کنید.
نسخههای جدید PHP معمولاً ویژگیهای جدید و بهبودهای عملکردی را به همراه دارند. با بهروزرسانی، شما میتوانید از این ویژگیها استفاده کنید و تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکنندگان سایتتان فراهم کنید. همچنین دو عامل مهم در بررسی وضعیت سرعت سایت عبارتند از LCP و CLS. این دو به ترتیب نمایانگر مدت زمان بارگذاری بزرگترین محتوای صفحه و جابهجایی ناگهانی در زمان بارگذاری سایت هستند که ممکن است در صفحه رخ دهد. همانطور که در جدول بالا می بینید دارا بودن هر چهار گزینه losseless , lossy, transparent , animation برای یک فرمت به معنی بالا رفتن حجم است. در میان فرمت های بالا تنها پسوند JPG است که کمترین گزینه ها را دارد.
هر چه تعداد درخواستهای HTTP بیشتر باشد، صفحه آهستهتر بارگیری میشود. علاوه بر هاستینگ فایلهای سایت خود روی CDN، میتوانید از پلتفرمهای خارجی برای برخی از فایلهای بزرگتر مخصوصا ویدیوها استفاده کنید. به عنوان مثال، فرض کنید میخواهید یک فیلم آموزشی به سایت خود اضافه کنید. فایلهای ویدئویی به راحتی میتوانند بیش از 100 مگابایت را اشغال کنند. اگر از سرور اشتراکی استفاده میکنید، این سرورها فضای محدودی دارند که معمولا برای بارگذاری ویدئو مناسب نیستند. این روزها چه ما بخواهیم و چه نخواهیم، سرعت بارگذاری یک سایت، اهمیت بسیار زیادی نسبت به قبل پیدا کرده است.
در سایتهای دیگر باید از کد زیر برای دفرکردن جاوا اسکریپت ها استفاده کنیم. نگران تعداد زیاد گام ها نباشید، نیازی نیست همه عوامل را در یک روز بهینه کنید. فقط کافی است در یک برنامه ریزی یک ماهه تقریبا هر روز یکی از این راهکارها را عملی کنید. بیان معیارهایتان در خرید خدمات مهم است و باید دربارهی آنها با فروشنده کامل صحبت کنید تیم تخصصی فرامهام، بعد از بررسی اولیه اطلاعات مرتب در این خصوص را به شما خواهند داد. ریدایرکتها باعث میشود آپلود یک صفحه ساده از تارنمای شما بسیار زمان بر شود.
کش کردن یکی از موثرترین راهها برای افزایش سرعت باز شدن سایت است. وقتی کاربر برای اولین بار وارد سایت شما میشود، فایلهای سایت به طور کامل یا موقت روی مرورگر کاربر ذخیره میشوند. با استفاده از این ویژگی مرورگر، میتوان سرعت وبسایت خود را تا حد زیادی بهبود داد. فشرده سازی فایلها باعث می شود کاربر فایلهایی با حجم کمتری را دریافت کند و این یعنی افزایش سرعت لود سایت که به GZIP یا فشرده سازی معروف است. مرورگرهای جدید چه نسخههای دسکتاپی و چه نسخههای موبایلی این سیستم را پشتیبانی میکنند. وقتی یک مرورگر یک وبسرور را بارگذاری میکند، قابلیت Gzip را بررسی میکند تا در صورتی که قابلیت Gzip در آن سرور فعال بود، از طریق آن فایلهای اصلی وبسایت را بارگذاری کند.
در هر درخواست کاربر این فرایند طی میشود و صفحه به این ترتیب لود میشود. با صفحه بندی در انتهای فید وبلاگ میتوانید تعداد مناسبی (حداکثر ده پست) را به نمایش بگذارید. و با کلمات «قبلی»/«بعدی» یا با استفاده از اعداد به مخاطب اجازه بدهید اگر تمایلی داشت باقی پستهای وبلاگ شما را فراخوانی کند. به این ترتیب هم حوصله کاربر سر نمیرود و هم سایت شما با سرعت مناسب لود خواهد شد. این پدیده که تازگیها در دنیا به آن نام «سندروم بررسی بهروزرسانی بیقرار» را دادهاند، باعث ایجاد درخواست GET خارجی میشود.
همچنین جالب است که بدانید در سال 2015 گوگل به خاطر یک اشکال فنی ساده که منجر به 5 ثانیه تأخیر در بارگذاری Google.com شد، نزدیک به 15% از ترافیک خود را برای چندین روز از دست داد! این در حالیست که اشکال فنی گفته شده در کمتر از یک ساعت شناسایی و رفع شده بود. چند سال پیش آمازون یک تست A/B آنلاین در سایت خود راهاندازی کرد، که منجر به تأخیر یک ثانیهای لود شدن صفحات به مدت دو هفته شد. سرمایهی بزرگ فرامهام؛ رضایت مشتریان و رونق کسبوکارهای اینترنتی است. چراکه به همان اندازه که مشتریان وقت و انگیزهی خود را در خرید از یک سایت کم سرعت از دست میدهند، به همان نسبت، صاحب وبسایت هم با کاهش مشتری و بازدیدکننده مواجه میشود.
یکی از روشهایی که اکثر مردم برای پسانداز انجام میدهند، انتخاب هاست اشتراکی ارزان قیمت است. در این روش، تا جایی که برای سرور امکان دارد تعدادی وبسایت بر روی آن قرار میگیرد. یکی دیگه از دلایلی که باید سرعت سایت شما بالا باشد این است که کاربران تمایلی به انتظار برای لود سایت شما ندارند. پس بهتر است محصولات و خدمات خود را در سریع ترین زمان ممکن به کاربران خود نشان دهید. هر بار که یک صفحه به صفحه دیگری هدایت میشود، فرآیند درخواست و پاسخ HTTP را طولانی میکند. البته، در برخی موارد ممکن است ریدایرکتها ضروری باشند، مانند زمانی که در حال انتقال به یک دامنه جدید هستید.
شما می توانید این کار را در پنل سرور انجام دهید ، به این معنی که میزبان شما آن را برای شما مدیریت می کند. از جمله ابزار های کشینگ روی سرور keepalive و varnish cache می باشد که معمولا برای وردپرس وارنیش کش پیشنهاد می شود. کش ، کپی فایل های سایت شما را به حداقل می رساند و یک مکانیزم برای ذخیره موقت صفحات وب است که به منظور کاهش پهنای باند و بهبود کارایی وبسایت انجام میگیرد. تحقیقات گوگل نشان می دهد که اگر زمان لود سایت از 3 به 1 ثانیه بهبود یابد ، احتمال بیشتر شدن بازدیدکنندگان 32 درصد افزایش می یابد. به عبارت دیگر ، اگر صفحات شما در عرض چند ثانیه بارگیری نشود ، احتمال خروج بازدیدکنندگان از سایت شما به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. علاوه بر این ، اگر صفحات وب شما کند باشد ، باعث اختلال در ایجاد تعامل بین شما و کاربران شما می شود.
فشردهسازی تصاویر بدون کاهش کیفیت آنها میتواند باعث افزایش سرعت سایت شود. حتما برای شما نیز پیش آمده است که به رستورانی مراجعه کرده و غذایی را سفارش دادهاید. اگر فرآیند آمادهسازی سفارش بیش از حد طولانی شود، از عملکرد آنها ناراضی میشوید و دیگر به آنجا مراجعه نخواهید کرد. چنین مثالی به خوبی بیانگر عملکرد و مفهوم سرعت سایت شما است که در صورت طولانی بودن زمان بارگذاری آن، کاربران را از خود دور میکند. شما میتوانید با در نظر گرفتن یکسری اقدامات از جمله بهینهسازی کدها، فشردهسازی تصاویر و فایلها، نسبت به کاهش زمان بارگذاری کامل آن اقدام کنید که به این فرآیند، افزایش سرعت سایت گفته میشود. شما میتوانید با یک آزمون و خطای ساده متوجه شوید کدام افزونهها سرعت بیشتری از سایت شما را گرفتهاند.
اگر نمی خواهید در این بخش اروری از گوگل دریافت کنید، باید زمان بارگیری First Contentful Paint یا همان FCP سایت شما زیر 3 ثانیه باشد. FCP نشان دهنده مدت زمانی است که برای بارگیری اولین طرح با محتوا از سایت شما لازم است. برای رسیدن به این سرعت باید سایت خود را تا حد خوبی بهینه کرده باشید. همچنین حالت ایده آل این بخش کمتر از یک ثانیه است که برای رسیدن به این سرعت بر روی نسخه موبایل سایت تقریبا ناچار به استفاده از AMP هستید. با عضویت در GTMetrix می توانید از ویژگی هایی مانند تغییر سرور و مرورگر برای بررسی و افزایش سرعت لود سایت خود، بهره ببرید. هاست و سرور زیربنای اصلی یک سایت به شمار می رود و کند بودن آن را نمی توانید با افزایش سرعت سایر موارد جبران کنید.
این مسئله بر میزان پاسخگویی داشبورد ادمین وردپرس هم تاثیرگذار است. دقیقاً به همین دلیل امنیت و سرعت بالاتر است که ما در لیموهاست بر بهروز بودن نسخه PHP تاکید داریم و مرتب بهروزرسانیها را بررسی میکنیم. البته هاستینگی که از آن سرویس میزبانیتان را تهیه میکنید هم در کیفیت خدمات ارائهشده نقش مهمی دارد. سعی کنید از هاستینگی هاست بخرید که پشتیبانی قوی و تخصصی داشته باشد، سرعت، آپتایم و پایداری سایتتان را تضمین کند و در صورت نارضایتی بتوانید وجهتان را از آن پس بگیرید. اگر سایتتان بیش از ۵۰۰ بازدید در روز دارد، برای اینکه سرعت و پایداری بالایی داشته باشد، بهتر است از سرویسهای میزبانی دیگری نظیر هاست وردپرس، هاست اختصاصی یا سرورهای مجازی استفاده کنید.
این تصاویر هر چند سایز کوچکی داشته و بندانگشتی محسوب می شوند؛ اما تعداد زیاد آنها در مجموع باعث افزایش حجم صفحه وبسایت شما می شود. می توانید خیلی راحت این سیستم را از بخش سیستم مدیریت محتوای خود غیرفعال کنید تا حجم سایت کاهش پیدا کرده و سرعت بارگذاری آن افزایش یابد. این سرورها که با نام Edge Server و یا Cache Server شناخته می شوند، با فاصله های نزدیک و تقریباً در تمام نقاط کره زمین وجود دارند. هر کاربری که به یک وبسایت مراجعه می کند، در واقع می بایست اطلاعات لازم را از سرور اصلی آن سایت که سرور آن در نقطه ای از کره زمین قرار دارد دریافت کند. تا پیش از این فاصله زیاد بین کاربر (کلاینت) و سرور باعث می شد تا دسترسی به اطلاعات با سرعت خیلی کمتری انجام شود.
از دیگر روشهای افزایش سرعت یک سایت و کاهش حجم کلی آن، فشردهسازی فایلهای جاوا اسکریپت و سیاساس میباشد. منظور ما از فشرده سازی کم حجم کردن این فایلها نیست؛ بلکه ادغام کردن چندین فایل در یک فایل است. همانطور که میدانید یک وبسایت شامل صدها فایل گوناگون است که بسیاری از آنها ممکن است فایلهای JavaScript و CSS باشند. شما میتوانید کدهای اصلی این فایلها را جمع آوری کرده و همگی آنها را در یک فایل ذخیره کنید. در این حالت به مقدار قابلتوجهی فایلهای اضافی را از سرور حذف کرده و سایت را سبکتر میکنید. چنین اقدامی باعث میشود تا درخواستهای مرورگرها برای خواندن اطلاعات هر فایل کاهش یافته و در نتیجه سرعت بارگذاری سایت افزایش پیدا کند.
شاید تصور کنید که بهینه بودن آن تاثیری بر روی سرعت سایت ندارد اما باید بدانید که به مرور و در طولانی مدت سبب کندی سایت شما خواهد شد. شما میتوانید نمایی از عملکرد سایت و سرعت آن را با ابزار GTmetrix مشاهده کنید. همچنین ابزارهایی مانند PageSpeed Insights، WebPageTest و یا dotcom-monitor برای بررسی وضعیت و افزایش سرعت سایت وردپرسی وجود دارند. سرعت سایت، به عنوان مدت زمانی تحت عنوان “Page load time” در نظر گرفته شده که در آن، صفحه وب شما به طور کامل در مرورگر به مخاطب نمایش داده میشود. این کار با یک سری درخواستها از مرورگر به سرور سایت جهت بارگذاری کامل آن صورت میگیرد. بیشتر شاخصهایی که گوگل از طریق آن، میزان رضایت کاربران از سایت شما را میسنجد، مستقیما با سرعت و زمان بارگذاری سایت مرتبط هستند.
کار اصلی این افزونهها Critical هست، یعنی Critical JS و Critical CSS انجام میدن. به زبان ساده میان فقط کدهایی که در همون صفحه لازم هست رو فراخوانی میکنن و کدهای که قابل استفاده نیست (noCritical) رو در پایین سایت لود میکنن. البته این افزونهها فقط همین کارها رو انجام نمیدن و بعضیاشون کلی کارهای دیگه هم انجام میدن. این افزونه برای همون شرکتی هست که افزونه عالی Smush طراحی کرده و در بالا معرفی کردیم. ریدایرکت های زیاد در وب سایت شما می تواند بر زمان بارگذاری سایت تاثیر بگذارد.
همچنین سرعت لود صفحه در بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) نقش مهمی دارد. گوگل هنگام تصمیم گیری در مورد نحوه رتبه بندی صفحات وب ، عوامل مختلفی را در نظر می گیرد. همه این عناصر بر سرعت بارگذاری صفحه شما و به نوبه خود ، UX وب سایت شما تأثیر می گذارد. به هر حال ، کاربران صفحاتی که سرعت لود ضعیفی دارند را نمی پذیرند و به احتمال زیاد آن صفحه را ترک می کنند که باعث نرخ پرش بالا در سایت می شود. در بخش قبل مهم ترین و تاثیرگذار ترین روش ها برای افزایش سرعت سایت معرفی شد که استفاده از آنها تاثیر خوبی روی سرعت سایت دارد. گوگل به تازگی بخش مرتبط با سرعت لود سایت را به تفکیک موبایل و دسکتاپ به سرچ کنسول افزوده است.
هنگامی که URL بدون اسلش پایانی باشد، سرور به دنبال فایلی با آن نام است. اگر فایلی با آن نام پیدا نکند، URL را به عنوان یک فهرست، راهنمایی میکند. ادمین سایت با هدف راهاندازی کسبوکار اینترنتی به صورت آسان ایجاد شده. در اینجا میتونی یاد بگیری چطور یک کسبوکار اینترنتی را از صفر راه بندازی و مدیریت کنی. حتماً بارها حین مراجعه به وبسایتی خطای ۴۰۴ را در مرورگر خود دیدهاید.
بارگیری فایلها به صورت ناهمزمان میتواند باعث افزایش سرعت سایت شود. شبکه توزیع محتوا، مجموعهای از سرورهای وب است که در مکانهای جغرافیایی مختلف توزیع شدهاند و محتوای وبسایت را با توجه به موقعیت مکانی خود در اختیار کاربران نهایی قرار میدهند. هنگامی که وبسایت روی یک سرور واحد قرار داشته باشد، تمام درخواستهای کاربران به همان سرور ارسال میشود. به همین دلیل زمان مورد نیاز برای پردازش هر درخواست افزایش مییابد. از دیگر روش هایی که برای افزایش سرعت سایت وردپرس می توانید از آن استفاده نمایید، بهینه سازی پایگاه داده آن است.
اسکریپت های خارجی مثل تبلیغات، ابزار فونت لودر و… نیز میتوانند تاثیر زیادی بر کاهش و افزایش سرعت سایت وردپرسی شما داشته باشند. این مقاله از وبلاگ لیموهاست، چکیدهای از تجربه چندین و چندساله متخصصان ماست و تکنیکهایی که برای افزایش سرعت سایت وردپرسی معرفی میکنیم حاصل بارها تست و بررسی است. CDN با استفاده از مجموعهای از سرورهای توزیعشده، محتوای وبسایتها را به کاربران نهایی نزدیکتر کرده و باعث کاهش تأخیر، افزایش سرعت، کاهش بار روی سرور اصلی و بهبود امنیت میشود. این فناوری بهخصوص برای سایتهایی با بازدید بالا، فروشگاههای اینترنتی و کسبوکارهای بینالمللی یک راهکار ضروری محسوب میشود. برای اینکه سایت شما مانند فلش، سریع و کارآمد در دنیای وب بدرخشد، نیاز است گامهایی هوشمندانه بردارید. سرعت سایت تأثیر مستقیمی بر تجربه کاربری، نرخ تبدیل، و سئو سایت دارد.
اما اگر بارگزاری فایلها به صورت ناهمزمان باشد و فقط جایی که آن فایلها مورد نیاز بود فراخوانی شود باعث افزایش سرعت سایت می شود. کدهای css و جاوااسکریپت را می توان به صورت همزمان یا ناهمزمان فراحوانی کرد. اگر بارگزاری فایلها همزمان باشد در همان فراخوانی اول صفحه توسط مرورگر کلیه فایلها دانلود شده و در مرورگر برای نمایش ذخیره می شوند، پس این امر سرعت سایت را پایین می آورد. بنابراین گام های مختلفی برای افزایش سرعت لود سایت باید برداشته شود. اول اینکه مهمترین بخش های سایت خود را در اولین نگاه به کاربران نشان می دهید. دوماً شما با این کار دسته بندی های منظم تری از بخش های سایت ایجاد کرده و در نتیجه سرعت بارگذاری هر بخش را افزایش می دهید.
یعنی خیلی از هاست های اشتراکی معمولی سرعت خوبی دارند و می توان بدون مشکل از آنها استفاده کرد. نصب تعداد زیادی افزونه روی وردپرس باعث می شود بخش زیادی از منابع سخت افزاری - که برای سریع بودن سایت و ارائه خدمات بهتر است - صرف فعالیت افزونه ها شده عملا سایت شما با کمبود منابع مواجه شود. این اتفاق خود را با کند شدن سایت و زمان بارگذاری طولانی سایت نشان می دهد. ♦ سئولایت خدمات افزایش سرعت سایت را نیز با کیفیت بالا انجام می دهد. برای این منظور می توانید همین الان با شماره تماس واتس اپ یا تلگرام ارتباط بگیرید و یا از طریق صفحه تماس با کارسناس سئو فرم مربوطه را تکمیل نمایید.
انتخاب یک شرکت هاستینگ با سابقه و اعتبار در صنعت، امکان اطمینان از پایداری و کارایی سرویسهای ارائه شده را فراهم میکند. بهروزرسانی نسخه پایگاه داده MySQL به کاهش مشکلات امنیتی و بهبود کارایی پایگاه داده کمک میکند. نگهداری از نسخههای بهروز از MySQL، از اهمیت بسزایی برای حفظ امانت و امنیت دادهها و ساختار پایگاه داده استفاده میکند. بهروزرسانیهای امنیتی نسخه MySQL شامل پشتیبانی از آخرین استانداردها و رفع آسیبپذیریها و نقاط ضعف امنیتی ممکن است. استفاده از لود بالانسرها برای توزیع ترافیک به طور متوازن بین چندین سرور، تأثیر چشمگیری در بهبود کارایی و پایداری سایت دارد. لود بالانسرها عهدهدار توزیع هوشمندانه ترافیک و درخواستهای کاربران به سرورهای مختلف هستند، تا از یک توزیع بار ناهموار جلوگیری کنند.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/